|
|
Szeretnél tagja lenni a Metin2 Magyar Csapatának? Game Master felvétel: Zárva! Fórum Moderátor felvétel: Zárva! FIGYELEM! A REPLY gombot használjátok hozzászóláshoz és NE A REPORT GOMBOT! Utóbbi indokolatlan használatáért FIGYELMEZTETÉS kapható! |
ez függ a karaktered anyagi helyzetétél, statolástól (bár ez ninjáknál nem annyira, mert úgyis a dexet raktad gondolom) és védelemtől, ki kell próbálnia mostani agancsomnak nem negatív az ákja hanem szép kerek szám,( 0 )valszeg lesz +9-es áks agancs.(kis reklám:draco-chunjoba,keressétek sanyilovagot,nekem is ő csinált)majd kerülnek bele krit kövek osz szevasz.És a másik kérdésem:lv hanyason tudnám átváltozva ölni az óriásokat?
a mostani agancsomnak nem negatív az ákja hanem szép kerek szám,( 0 )valszeg lesz +9-es áks agancs.(kis reklám:draco-chunjoba,keressétek sanyilovagot,nekem is ő csinált)majd kerülnek bele krit kövek osz szevasz.És a másik kérdésem:lv hanyason tudnám átváltozva ölni az óriásokat?
dt, hwang deszkák, sd2 buffal és/vagy átváltozvaNos, lenne egy kérdésem,mert leragadtam az 57 es szinten íjászként...
Hol érdemes fejlődnöm?Mert én nekem védelmem 400 és hát nem elég sok..
Vki azt mondta menjek sd2 eleje, mások azt hogy jég föld,és olyat is hallottam hogy templomban a deszkás csopik..
Beginner

Beginner

Quoted
A forgatagon nincs ilyen bónusz, viszont az csak tőrrel adja be a többszörös kombót!
| Céh: Hunnia
Katt!
Lenne egy kérdésem egy magas szintű íjász nindzsához!
Hogyan tudtál olyan magas szintre felszintelni, mikor tudjuk, hogy elég rossz PvE-ben az íjász? Esetleg lure-vel, vagy warlovas megoldással?? Ez érdekelne engem nagyon.![]()
52 fölött warlóról fejlődtem általában egyedül, az alábbi helyeken bo,sd1,templom,dt. Mivel p-s lett az átváltozásom jövőhéten kezdek neki a szintelésnek átváltozva kiváncsi leszek milyen eredménnyel. Nagyon szépen köszönöm, ezzel sokat segítettél..Lenne egy kérdésem egy magas szintű íjász nindzsához!
Hogyan tudtál olyan magas szintre felszintelni, mikor tudjuk, hogy elég rossz PvE-ben az íjász? Esetleg lure-vel, vagy warlovas megoldással?? Ez érdekelne engem nagyon.![]()
Nem tudom én elég magas szintű vagyok e neked52 fölött warlóról fejlődtem általában egyedül, az alábbi helyeken bo,sd1,templom,dt. Mivel p-s lett az átváltozásom jövőhéten kezdek neki a szintelésnek átváltozva kiváncsi leszek milyen eredménnyel.
És volt, hogy lure-val fejlődtél valamennyit? Mondjuk kis szintjeidben a temetőben?...
Katt!
Nagyon szépen köszönöm, ezzel sokat segítettél..Lenne egy kérdésem egy magas szintű íjász nindzsához!
Nem tudom én elég magas szintű vagyok e neked52 fölött warlóról fejlődtem általában egyedül, az alábbi helyeken bo,sd1,templom,dt. Mivel p-s lett az átváltozásom jövőhéten kezdek neki a szintelésnek átváltozva kiváncsi leszek milyen eredménnyel.
És volt, hogy lure-val fejlődtél valamennyit? Mondjuk kis szintjeidben a temetőben?...
45 fölött ha jó napom volt 1 óráig is tudtam lurézni úgy, hogy poti nem fogyott de yangot azt kaptam.